Endring i filmprogrammet

Det er gjort to endringer i filmprogrammet.

Kapittel Film: Reunion
Steinar Bryn kommer til Kapittel  i forbindelse med visningen av Reunion, vinner av årets Amanda for beste dokumentar. Bryn fra Nansen Fredssenter er en sentral skikkelse i dokumentaren Reunion i kraft av sitt dialogarbeid mellom serbere og albanere. Bryn er tidligere nominert til Nobels fredspris sin innsats med Nansen Dialog Nettverk. Han vil holde en innledning i forkant av filmvisningen samt en spørsmålsrunde i etterkant.

Reunion er en dokumentarfilm om en gruppe serbere og albanere fra Kosovo som møttes i 1999, da konflikten mellom de to folkegruppene var på bristepunktet. På den tiden levde de uten kontakt med hverandre, men noen studenter ønsket å møte motparten. Ti dager etter møtet bombet NATO Kosovo, og alle forsvant i krigens kaos. Ti år senere møtes de igjen.

Visninger er lørdag 24. september, kl 18.00

Endring av arrangement: Nekrasov kommer ikke
Filmskaper Andrei Nekrasov kommer dessverre ikke til arrangementet fredag klokken 18.00. Istedenfor vil vi vise en av Nekrasov sine filmer:  Poisoned by Polonium.

Vi beklager denne endringen. Publikum som har kjøpt billetter til det opprinnelige arrangementet og ikke ønsker å se filmen kan få refundert billetten.

Om filmen:
Poisoned by Polonium- The Litvinenko File (2007)
Lengde: 1 t 45 min
En dokumentar om drapet på den russiske agenten, Alexander «Sasha» Litvinenko, som ble forgiftet av tidligere kolleger i London i 2006.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+